Skip to content

Kanalspråk

Tildel et målspråk til bestemte kanaler. Alle meldinger som sendes i disse kanalene, oversettes automatisk til det konfigurerte språket.

Denne innstillingen har forrang foran Standardspråk, men overstyres av Reverse og Link Channels.


/channellanguage add — Legg til en kanalkonfigurasjon

Section titled “/channellanguage add — Legg til en kanalkonfigurasjon”
/channellanguage add [channel] [language]

Parametere:

  • channel — Kanalen som skal konfigureres.
  • language — Målspråket for den kanalen.

Eksempel:

/channellanguage add #general English

/channellanguage list — Se alle konfigurasjoner

Section titled “/channellanguage list — Se alle konfigurasjoner”
/channellanguage list

Viser alle kanaler som har et konfigurert språk.


/channellanguage remove — Fjern en konfigurasjon

Section titled “/channellanguage remove — Fjern en konfigurasjon”
/channellanguage remove [channel]

Fjerner språkinnstillingen fra den angitte kanalen.


/channellanguage timeout — Forsinkelse før automatisk sletting

Section titled “/channellanguage timeout — Forsinkelse før automatisk sletting”
/channellanguage timeout

Angir etter hvor mange sekunder oversettelsessvar for kanalspråk slettes automatisk. Skriv 0 for å slå av.


  1. Åpne dashbordet og velg serveren din.
  2. Klikk på Kanalspråk under Funksjoner i sidepanelet.
  3. Klikk på Legg til ny konfigurasjon for å opprette en ny oppføring.
  4. Klikk på Velg en kanal i feltet Kanal og velg kanalen.
  5. Klikk på Velg språket ditt i feltet Språk og velg målspråket.
  6. Klikk på Lagre endringer.

Du kan ha flere kanalkonfigurasjoner. Hver vises som et eget kort.

FeltBeskrivelse
KanalDiscord-kanalen automatisk oversettelse skal gjelde for. Klikk på Velg en kanal.
SpråkSpråket alle meldinger i kanalen oversettes til. Klikk på Velg språket ditt.
KnappHandling
Legg til ny konfigurasjonOppretter en ny kanalspråk-oppføring
KopierDupliserer gjeldende konfigurasjon
SlettFjerner konfigurasjonen for kanalen
Lagre endringerLagrer alle ventende endringer
ForkastTilbakestiller ulagrede endringer